ADHD en werk

Al meer dan twee jaar probeer ik een carrière op te bouwen in de journalistiek.
Ik bezit toch al een kleine portfolio.
Deze week ga ik een screentest doen bij "The video factory". Vol spanning wacht ik af of Radio 2 mij een auditie gaat gunnen.Bij het magazine Steps en Pas uit sta ik op de reservelijst. Ik zoek dapper verder. Ik heb tenslotte ondanks het feit dat ik "een persoon met een handicap" ben toch een A1 diploma Reclame en Marketing en een postgraduaat journalistiek behaald.
Ondertussen zie ik zwarte sneeuw: ik heb nog veel schulden af te lossen.
Dat is het probleem, weet je, sinds die diagnose besef ik dat ik alleen maar mijn
droom kan volgen. Helaas heb ik geen bemiddelde ouders.

Ik vind het tof dat de media eindelijk zijn aandacht op ADHD richt, al is men nog iets teveel bezig met kinderen. Humo besteedt nu aandacht aan Rilatine. Ik sluit het niet uit, dat dit gevaarlijk is voor kinderen, maar ik ben een volwassene en heb er tot nu toe meer baat bij mét dan zonder.

Feit is, ik moet uit de problemen geraken. Misschien moet ik maar eens raad vragen aan Edith Vervliet, de vrouw die het Flanders Fashion Institute van de ondergang redde. Zij noemt zichzelf "een professionele bedelaarster" Zo moeilijk moet het toch niet zijn om 6000 euro te verzamelen om mij met een schone lei te laten beginnen?


Onlangs stond er een jonge piloot in de krant. Die moest 80.000 euro per jaar ophoesten voor zijn opleiding en die zette dat gewoon in de krant.

Na dat ik van die schuld van mijn "vorig leven" af ben kan ik me met hart en ziel op mijn project storten: fondens verwerven voor mijn roman over ADHD, die veel mensen kan helpen. Mijn plannen uitbouwen om een bureau op te richten dat volwassenen ADHD'ers op een degelijke manier begeleidt, zowel op het vlak van therapie als met werk te vinden.

Wie mij wil helpen mijn plannen vorm te geven, kan mij bereiken op mijn e-mailadres vertommen.kristiane@gmail.com

En wie zich geroepen voelt om te storten mag dat ook: 320-0054475-31

Alvast erg bedankt. Bedenk maar dat ik nog maar net opnieuw ben beginnen leven maar wel een zeer grote rugzak uit mijn vorig leven meetors

Reacties

paul lepez zei…
In een blog schrijf je jouw gedachten en vandaag zijn die to the point

goeie dag zeker?

voordeel adhd'ers:
HYPERFOCUSSEN het kost energie maar dan ben je meer waard dan die ander die dit niet kan :)

je ben dus niet handicapt in tegendeel

Probeer eens het POSITIEVE van dit hele adhd in te zien

en als reactie over jouw boek die je niet schrijft:

SCHRIJF EEN BOEK dan kan je tenminste spreken over "een behaald resultaat of succes"

schrijf het nu!!
Caroline zei…
Lieve Kristiane,

Hartelijk Dank voor je vriendelijke ontvangst bij mijn onverwacht bezoekje van een paar weken geleden. Met Interesse lees ich je blogs en hoop, dat je zo snel als mogelijk een paar stenen uit je rugzak in de Leie, of de Vaart gooien kann. Ik ben in de tussentijd weer in Zwitserland geland, waar alles zo zijn gang gaat, zoals ik het voordien verlaten heb. Met vallen en opstaan. Een goeie vriend heeft me ooit eens gezegd, het leven is geen sprookje...Maar wat schreef Bernhard Shaw ook weer? You see things; and you say, 'Why?' But I dream things that never were; and I say, "Why not?"

Hou je goed!

Populaire posts van deze blog

HET ZWAARD VAN DAMOCLES

malende gedachten